88_2024_Sigma3_LP-slider_1920x600_25procent

 

 

Ontvang nu €10,- retour

De zomer is in aantocht. Het perfecte moment om je huis weer een frisse uitstraling te geven. Regen, wind en uv-stralen kunnen na verloop van tijd leiden tot schade aan het houtwerk. Door regelmatig te schilderen bescherm je je huis. Als je tijdens de zomeractie een buitenlak en/of buitenprimer van Sigma aanschaft, krijg je maar liefst €10,- retour Sigma is klaar voor de zomer, jij ook?

Deze retour actie geldt van 1 juli t/m 11 augustus 2024!

Kom naar de winkel en ontvang nu:
25% korting op alle Sigma buitenlakken en buitenprimers!

Actie geldig van 1 t/m 13 juli 2024 (Vraag naar de voorwaarden).

 

 

Tijd voor onderhoud

Het schilderen van het buitenwerk gaat verder dan alleen esthetiek. Regen, wind en uv-stralen kunnen na verloop van tijd leiden tot schade aan het houtwerk. Door regelmatig te schilderen bescherm je je huis tegen de elementen.
En voor de ultieme bescherming voor je buitenwerk kies je natuurlijk voor Sigma. Als het gaat om weervastheid, dekkracht en glansbehoud staat Sigma voorop.
De keuze voor Sigma is deze zomer extra aantrekkelijk. Als je tijdens de zomeractie een buitenlak en/of buitenprimer van Sigma aanschaft, krijg je maar liefst €10,- retour!


Hoe werkt het?
1. Bewaar uw aankoopbon en maak hier een foto van
2. Ga naar sigma.nl/consument/zomeractie en vul het € 10,- retour-formulier volledig in
3. Stuur het formulier online in met de gevraagde bijlagen
4. Voldoet u aan de voorwaarden, dan krijgt u uiterlijk binnen 4 weken de € 10,- retour

Actievoorwaarden (samenvatting)
• De actie is geldig bij aankoop van Sigma buitenlak en/of Sigma buitenprimer in de periode van 1 juli t/m 11 augustus 2024.
De inzending moet uiterlijk 31 augustus 2024 binnen zijn.
• De actie is geldig op het gehele Sigma buitenlak en Sigma buitenprimer assortiment vanaf 1 liter.
• Dit is een offline only actie, dat wil zeggen dat het product gehaald en betaald moet zijn in de fysieke winkel. Deze actie geldt dus niet voor online aankopen.
• Er wordt maximaal € 20,- vergoed.
- Maximaal 1 deelname per gezin/adres/huishouden voor Sigma buitenlak
- Maximaal 1 deelname per gezin/adres/huishouden voor Sigma buitenprimer
• Zie volledige actievoorwaarden op: www.sigma.nl/consument/zomeractie

Colors@Home Blommerde dé interieurspecialist!

We bieden we nog veel meer andere producten die voor een fantastische make-over van jouw interieur kunnen zorgen. Colors@Home Blommerde snapt dit. Daarom zoeken we samen met jou naar oplossingen waar vooral jij je goed bij zult voelen. Toch nog moeilijk om een keuze te maken? Bij ons in de winkel in Oudenbosch bieden we je voorbeelden voor wat extra inspiratie. Wij kiezen ervoor om alleen samen te werken met de allerbeste leveranciers. Je kunt dus rekenen op kwalitatief hoogstaande producten waar we voor de volle 100% achter staan! Zodat jij de komende jaren onbezorgd van je nieuwe aankoop kunt genieten. Nieuwsgierig geworden? Stel je vraag met behulp van het onderstaande formulier en je hoort heel snel van ons. 
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Op deze manier kunnen we je een advies op maat geven waarin we al jouw interieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet aan je wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet. Daarom verzorgen wij dit gewoon voor je. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven jou graag gratis advies
Spreken we je snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Jazeker! Je mag mij bellen